Search:

Type: Posts; User: Slowrc; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,198

    Thanks!!! I took ScarabEpic22's advice and used...

    Thanks!!!
    I took ScarabEpic22's advice and used a 6.0 / 80e tune with 12587603 and segment swapped the engine over and made changes page by page to match the owners original engine tune. I just have...
  2. Replies
    6
    Views
    1,198

    Need 4L80E segment swap 12606960 OS

    I have attached the tune I am trying to 80e segment swap. I am unaware of how to blend tunes when they don't share operating systems. THANKS in advance for any help or words of wisdom.
  3. Thread: V2 Repair

    by Slowrc
    Replies
    4
    Views
    1,979

    Thanks!

    Thanks!
  4. Thread: V2 Repair

    by Slowrc
    Replies
    4
    Views
    1,979

    V2 Repair

    The up and down keys on my V2 may or may not work when you push them. It is over 10 years old. How/where can it be freshened up?
    Thanks!
  5. Replies
    2
    Views
    1,800

    Just got a new android based tablet from att....

    Just got a new android based tablet from att. Will efilive scan with this tablet? Would be epic to mount it with the gauges active during a run. Dug this up instead of starting new post. Thanks
  6. Replies
    47
    Views
    24,499

    log

    Here is a short ride to work. The wideband is very close to the gauge now. I will work on it more when my new meth pump arrives. thanks again Joe!
  7. Replies
    47
    Views
    24,499

    That worked beautifully!!! I will post some logs...

    That worked beautifully!!! I will post some logs when I get back home to wifi. THANKS AGAIN JOE!!!
  8. Replies
    47
    Views
    24,499

    Thanks!!! I will try these out tomorrow morning.

    Thanks!!! I will try these out tomorrow morning.
  9. Replies
    47
    Views
    24,499

    Joecar, what I am saying is if you build me a...

    Joecar, what I am saying is if you build me a calc_pids txt for me, lets use AD2 or AD3 please.
  10. Replies
    47
    Views
    24,499

    http://i19.photobucket.com/albums/b184/Slowec/GMC/...

    http://i19.photobucket.com/albums/b184/Slowec/GMC/20161102_174201_zpsoxxwooog.jpg
  11. Replies
    47
    Views
    24,499

    I just downloaded the efilive program to my wifes...

    I just downloaded the efilive program to my wifes laptop and used that old calc_pids txt . after idling for a bit the volts went to 6.19volts and I verified with my meter its only getting 4.47. I...
  12. Replies
    47
    Views
    24,499

    https://forum.efilive.com/showthread.php?24490-Aem...

    https://forum.efilive.com/showthread.php?24490-Aem-failsafe-gauge-not-serial&highlight=

    Here is the thread where I got help setting it up originally.

    PN 30-4900
  13. Replies
    47
    Views
    24,499

    Btw , I am OLSD tuning always.

    Btw , I am OLSD tuning always.
  14. Replies
    47
    Views
    24,499

    I don't currently have a set of calc_pids txt...

    I don't currently have a set of calc_pids txt that is working to get the efilive reading to coordinate accurate to the aem gauge reading. The data I posted in post #35 is the old one I used a while...
  15. Replies
    47
    Views
    24,499

    I logged it on the way in this morning and it is...

    I logged it on the way in this morning and it is further off than I thought . The gauge itself was reading about 14.3to1 AFR and the efilive reading was about 16to1 AFR. Also all the analog inputs...
  16. Replies
    47
    Views
    24,499

    Here is the file Blacky posted that I believe I...

    Here is the file Blacky posted that I believe I was using. I can't verify because that laptop is long gone.

    # ==============================================================================
    #...
  17. Replies
    47
    Views
    24,499

    I am looking for the old data on the aem set up I...

    I am looking for the old data on the aem set up I have been using. Thanks again!
  18. Replies
    47
    Views
    24,499

    Got home looking at things and found ad1 is 4.40...

    Got home looking at things and found ad1 is 4.40 volts on the V2 and ad4 is at 4.46 volts . My multimeter is reading e
    4.47 volts across the orange connector.
    Side note, I have a "required...
  19. Replies
    5
    Views
    3,255

    That is the concern. With students checking out...

    That is the concern. With students checking out the fleet for various missions, there is no telling where the next fill up will come from. Surrounding areas don't have e85 either. I have one I am...
  20. Replies
    47
    Views
    24,499

    I have the aem failsafe gauge as well. That is...

    I have the aem failsafe gauge as well. That is why I piggy backed this thread instead of creating my own. Sorry for that now, it got long...
    ...
  21. Replies
    47
    Views
    24,499

    I mention the above because I used the latter one...

    I mention the above because I used the latter one and my gauge and scan tool read almost a point off now.
  22. Replies
    47
    Views
    24,499

    Look at these differences please Joecar

    But this is listed later in the thread...

    *CLC-00-030
    AFR 8.0 18.0 .2 "{EXT.AD1}*2+10"
    LAM 0.5 1.5 .3 "{CALC.AEM1.AFR}/14.638"
    EQR 0.5 1.5 .3 ...
  23. Replies
    47
    Views
    24,499

    Thanks!!!

    Thanks!!!
  24. Replies
    47
    Views
    24,499

    I uninstalled and reinstalled the sept. beta...

    I uninstalled and reinstalled the sept. beta release of 7.5 and 8 . I changed the user config calc_pids to

    # ==============================================================================
    #...
  25. Replies
    47
    Views
    24,499

    Error report generated by EFILive at 05:34:22 on...

    Error report generated by EFILive at 05:34:22 on Oct 29, 2016

    Error code: ERR_CONFIG/92
    C:\Users\st0114\Documents\EFILive\V7.5\User Configuration\calc_pids.txt(14): Units LAM not found. .
    ...
Results 1 to 25 of 222
Page 1 of 9 1 2 3 4