Search:

Type: Posts; User: Shelby; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    1,194

    I thought that could be it but I can only see one...

    I thought that could be it but I can only see one ground in my diagrams X1-73 which is hooked up fine. Are there any others i have missed?
  2. Replies
    8
    Views
    1,194

    Thanks Ross, it is absolutely wired right and...

    Thanks Ross, it is absolutely wired right and have double checked it many times. I did start with a stock VZ harness and the x2 connector and associated wiring was pretty much unchanged. I actually...
  3. Replies
    8
    Views
    1,194

    I do not have a clutch position switch but have...

    I do not have a clutch position switch but have hooked up a temporary 12v to what would be the right pin if I did, but it did not make any difference. Not sure what parameters can be changed in...
  4. Replies
    8
    Views
    1,194

    VZ E38 Reverse lockout

    Hi,

    I have a VZ Commodore set up in a AC Cobra and cannot get the reverse lockout to work.

    Have logged the reverse lockout and it is changing status in the ECU, but the ECU output on the pin is...
  5. Replies
    9
    Views
    1,798

    Logged some data and it looks as though the...

    Logged some data and it looks as though the "Reverse Inhibit Commanded On" is changing values over 5km/h'ish. It is the opposite to what I thought, Yes means reverse is allowed (ie. the solenoid is...
  6. Replies
    9
    Views
    1,798

    I have the rev lockout one side wired to +12v in...

    I have the rev lockout one side wired to +12v in run\start, other side grounded out by x2-11.

    I dont have a clutch position switch, but the diagram I have indicates this is just used for clutch in...
  7. Replies
    9
    Views
    1,798

    Joe - I have another question that hope you can...

    Joe - I have another question that hope you can help me with.....

    I have never been able to get the reverse lockout to operate correctly. The ecu should be grounding out one side of the solenoid,...
  8. Replies
    9
    Views
    1,798

    Yeah....unfortunately it snowballed a bit after...

    Yeah....unfortunately it snowballed a bit after what I thought would be an easy update via mail order.

    I have an updated tune and the car is running much better already.
  9. Replies
    9
    Views
    1,798

    Thanks Joe, is there anything you can tell from...

    Thanks Joe, is there anything you can tell from the log file that is obviously wrong? At the moment I've spent $900 to basically get the fans and speedo fixed which should gave been right when he...
  10. Just incase anyone stumbles across this question...

    Just incase anyone stumbles across this question and needs an answer.....

    Tuner had "H0166 Transmission output shaft speed sensor" set to "no". For him, it was not obvious that that should be...
  11. Replies
    9
    Views
    1,798

    Tuning Help - L76

    Hi All,

    Hoping you can help me out with my tuner.

    I have a L76 in a AC Cobra, was running a stock tune in a stock engine up until late last year. Put in a small cam (See attached) and contacted...
  12. Update - Now have the fans working. After the...

    Update - Now have the fans working. After the updated tune the fans were fixed however the car still ran terribly. After hours of researching the symptoms I convinced myself I had installed the cam...
  13. L76 e38 into Cobra Replica - Fan and Speedo Bugs.

    Ive had a Cobra with a VZ L76 and E38 up and running for quite a few years now. No real issues except The fans always ran all the time, and the ecu has never generated a speed. All wiring is per...
Results 1 to 13 of 13