Search:

Type: Posts; User: 98camaro408; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. awesome, I'll download and install them when I...

    awesome, I'll download and install them when I get home after work today. what should I do about my Backup ve table and getting the computer to use it?
  2. any luck finding those files? I switched the data...

    any luck finding those files? I switched the data on my map and seemed to get better data. I think the temperature changes I am going through right now with the seasons changing aren't really helping...
  3. did you forget to add the files? I see the chart...

    did you forget to add the files? I see the chart name is LS1Bxxxxx being a 98 I run the LS1A does that make any difference?

    also did you see post #52, did that make any sense?
  4. nevermind, I had to restart the tune program

    nevermind, I had to restart the tune program
  5. 243/255 .629/.629 113+4 My 3605 is in lambda...

    243/255 .629/.629 113+4

    My 3605 is in lambda and it doesn't look like I can change it through the configure display units. same with my 3618, it's in lambda as well.
  6. e85 always

    e85 always
  7. I feel like I need to change the map from (base...

    I feel like I need to change the map from (base efficiency numerator 1-lc1 ls1 style factor) to (ben from wb factor). does that sound right?
  8. okay so I ran the tune from the last post and did...

    okay so I ran the tune from the last post and did a few sets of the auto ve around idle and its commanding more and more fuel each time. I don't see where the auto ve is trying to command a certain...
  9. okay so i have everything hooked up and all the...

    okay so i have everything hooked up and all the correct pids selected, is this the tune I want to run to do the auto ve now? it has my afr set at 14.7.

    I also attached a log of testing everything...
  10. dumb question, I just copy and paste that into...

    dumb question, I just copy and paste that into "calc_pids.txt file, post it here, it's located under c:\user\<you>\Documents\EFILive\V7.5\User Configuration" correct? do I set it as a new document or...
  11. what do I want to set my 0v and 5v at for the...

    what do I want to set my 0v and 5v at for the lambda or afr and which should I use?
  12. okay I'm an idiot.. I do have a brown wire but it...

    okay I'm an idiot.. I do have a brown wire but it looks like it is going up to my wideband display gauge, can i just tee into it? still unsure about what ground I should be using, the one I am using...
  13. i have 5 wires coming out of my lc1, none of them...

    i have 5 wires coming out of my lc1, none of them are green or brown..
  14. 21573

    21573
  15. okay, I got it rigged up enough to get a test out...

    okay, I got it rigged up enough to get a test out of it. I think I need new information plugged into the wideband so that it logs correctly on the scanner. right now it is just set up as whatever it...
  16. okay I did some research and it looks like I need...

    okay I did some research and it looks like I need to have wires from my lc1 connected to the top of my v2 to get the external voltage to read anything. I never hooked them up because I run a serial...
  17. I am currently running 1 wideband. what is...

    I am currently running 1 wideband. what is EXT.AD1? my tuning computer is at home and that pid doesn't sound familiar.
  18. okay well that makes sense as to why i couldn't...

    okay well that makes sense as to why i couldn't see it either then. after work today I'll go out and make a new log to post up. just curios why the voltage could be at zero for one log but show a...
  19. I was planning on running both MAF and VE but the...

    I was planning on running both MAF and VE but the VE table is the first one I'm trying to get sorted out.
  20. here is another log I took when I was running...

    here is another log I took when I was running with the MAF active, I'm assuming this is what you are referring to as MAF only? It shows lambda running around .97 lambda.

    what screen do you look at...
  21. so should I be starting somewhere else rather...

    so should I be starting somewhere else rather then setting up the VE table? I don't plan on switching back to closed loop anytime soon. what should my next steps be? I know my wideband is working, it...
  22. it is a fully forged 408, prc 247cc heads, fast...

    it is a fully forged 408, prc 247cc heads, fast 92mm intake/throttle body, 12:1 CR, custom grind cam 243/255 .629/.629 113+4, e85 with siemens 80lb injectors and 450lph pump.
  23. here is the tune where I changed my afr to 14.7...

    here is the tune where I changed my afr to 14.7 but never got to run it due to technical difficulties. I should have made every change according to the auto ve tutorial. I think when I ran this tune...
  24. would posting my tune help at all? maybe then you...

    would posting my tune help at all? maybe then you can see how I have my VE table set up and if it looks correct for what I am trying to do.
  25. 21553 here is a short log I took when I was...

    21553

    here is a short log I took when I was running in my MAF tune. It shows my lambda running closer to 1.

    I have the logworks program on my computer that logs and programs the lc1, I have it...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2