Search:

Type: Posts; User: acsf; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    15
    Views
    4,101

    -39 IAT.... could be IAT sensor not connected...

    -39 IAT.... could be IAT sensor not connected which will cause a rich condition.
  2. Replies
    4
    Views
    2,549

    Thanks Joe!

    Thanks Joe!
  3. Replies
    4
    Views
    2,549

    Trans not shifting at WOT

    Hi,
    I have a 2002 Camaro 408 with a D1SC. The trans is a
    *** ( not FLT) level 4 4L60E transmission.
    Ever since the blower I can not get it to shift at WOT. No matter where I set the MPH or RPM...
  4. Replies
    1
    Views
    1,281

    Interesting site on Injector tuning

    Just found a site that that does Dynamic Injector flow testing. Some of the things the testing can get:

    Dynamic Flow vs. Battery Voltage
    Dead Times/Battery Compensation Values From 6 to 16 Volts...
  5. Replies
    8
    Views
    3,674

    Brett Thanks for letting us know. I came up...

    Brett

    Thanks for letting us know.
    I came up with this after you pointed out the error "({EXT.AD1}*20)"

    Thanks
    Andy
  6. Replies
    8
    Views
    3,988

    Hi, I am having this problem also, even...

    Hi,


    I am having this problem also, even after trying evething on this thread.

    On my Flashscan screen the calibration and vin pages appear normal with correct vin and bcc. When I click on...
  7. Thread: Typo?

    by acsf
    Replies
    9
    Views
    1,985

    SSpdmon, Joecar, I am also confused by that as...

    SSpdmon, Joecar,
    I am also confused by that as well. Did anybody get an explanation?

    Andy
Results 1 to 7 of 7