Search:

Type: Posts; User: lakingslayer; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    81
    Views
    24,059

    You guys are awesome. Thanks for the support.

    You guys are awesome. Thanks for the support.
  2. Replies
    81
    Views
    24,059

    Thanks for the response Paul. The folder is...

    Thanks for the response Paul. The folder is empty. I'm using the BB Flashing and not the PC with pass thru with 7.5. The PC with pass thru works fine. It's just when I try to use the V2 by...
  3. Replies
    81
    Views
    24,059

    Licensing

    I did all the updates at the beginning of this thread to my PC and V2. I loaded in a new config and set up the new ECM and TCM designators i.e. LLY-> E60. When I try to flash a cal to the truck I get...
  4. Replies
    42
    Views
    12,837

    I haven't seen any resolution posts on this -5deg...

    I haven't seen any resolution posts on this -5deg idle timing. Does anyone have a clue? Looks like it is based on temperature going from a positive number of around 4.0 to 5.0 deg at 87 deg F at...
  5. Replies
    8
    Views
    2,648

    I had this happen on a previous build of the V2...

    I had this happen on a previous build of the V2 firmware (I don't remember which one exactly) and when I upgraded it seemed to fix the problem. I also formatted the SD card with the up to date...
  6. Replies
    2
    Views
    2,649

    Are you getting stuck in 3rd gear? Is your trans...

    Are you getting stuck in 3rd gear? Is your trans stock? What kind of pulse widths are you running?
  7. Replies
    1
    Views
    1,672

    After the 3rd time rebuilding the tune we got it...

    After the 3rd time rebuilding the tune we got it to work. Not sure what I did differently. I followed the tutorial step by step each time.
  8. Replies
    1
    Views
    1,672

    DSP5 not switching voltages

    I installed the 02 OS in a buddy's '01 truck. Now he installed a DSP5 switch. We've been having trouble getting voltage on the switch. He's checked, double checked and even now tripple checked the...
  9. Replies
    10
    Views
    3,833

    It was just a thought. Looks like you probably...

    It was just a thought. Looks like you probably have a hardware issue.
  10. Replies
    10
    Views
    3,833

    Which version of the Scan tool are you using? ...

    Which version of the Scan tool are you using? I'm having a similar issue with my friends '01 truck. I'm using the March 30 release (I can't remember the version number).
  11. Replies
    20
    Views
    9,283

    Poll: I put other to include all of the above.

    I put other to include all of the above.
  12. Thread: Donation

    by lakingslayer
    Replies
    9
    Views
    3,270

    I don't agree. There are some good tunes...

    I don't agree.

    There are some good tunes there and there are some not so good ones. Look at the reviews on the tunes that have them and decide if you want to try them.



    There is some very...
  13. Replies
    2
    Views
    1,639

    I've come to the conclusion that not all the...

    I've come to the conclusion that not all the Tuning tables are linked to the scan tool.
  14. Replies
    4
    Views
    2,390

    You can run a pulse width as high as you want but...

    You can run a pulse width as high as you want but your rail pressure will drop off at some point to where you will lose power. A lift pump will allow you to run a higher pulse width before you see...
  15. Replies
    7
    Views
    2,349

    I have one that I set the Fuel pressure, Pulse...

    I have one that I set the Fuel pressure, Pulse Width and commanded fuel volume to zero for all tables. Truck turns over but will not fire. I'm sure you can accomplish the same thing with the newer...
  16. Just a guess but did you make sure your XP...

    Just a guess but did you make sure your XP EFILive is pointing to the correct directory? It's under <Edit->Properties> The window that pops up has tabs. Go to the Folders tab and make sure the...
  17. Replies
    7
    Views
    6,936

    The cylinder control ckts work to turn one off at...

    The cylinder control ckts work to turn one off at a time using the DVT. I didn't try others except to try to control the RPM's but I got an error. Yes it's a CAN based ECM. I don't suppose there...
  18. Replies
    7
    Views
    6,936

    Yup. I was wondering if this was supported in...

    Yup. I was wondering if this was supported in any way even though the engine isn't on the list.
  19. Replies
    7
    Views
    6,936

    2004 Cadillac CTS 3.2L ECM question

    I have a 2004 Cadillac CTS 3.2L. I'm pretty stupid when it comes to gas motors since I've only tuned the Duramax. When I plug in EFILive to this car it works on the E38 ECM setting as far as...
  20. Replies
    22
    Views
    4,334

    Once you've upgraded the boot block you cannot go...

    Once you've upgraded the boot block you cannot go back from what I understand. The bb on yours was not upgraded before you upgraded the firmware. That probably is your problem. There was an...
  21. Replies
    88
    Views
    17,814

    I guess I just needed to talk out loud about...

    I guess I just needed to talk out loud about this. After the post I thought about it and realized I didn't re-format the internal memory. Then I re-installed the firmware update. It worked after...
  22. Replies
    88
    Views
    17,814

    Paul, I've tried the last two updates and I...

    Paul, I've tried the last two updates and I cannot get my V2 to recognize my truck for BBlogging. When I hit "Select PIDs" I get a message saying "None Loaded". I've reformatted the SD card and...
  23. Replies
    103
    Views
    21,127

    I have all the above symptoms also except for the...

    I have all the above symptoms also except for the LLY auto not working. I use LLY auto for my logs. Do you see any weird frames when playing back your log on the PC?
  24. Replies
    103
    Views
    21,127

    The PCM TP PID does not work for the LLY so I've...

    The PCM TP PID does not work for the LLY so I've been using the PCM TP_A PID. When I load it into the scan tool and try to display the log I don't see the TP_A PID or in the Data tab. I'm also seeing...
  25. Replies
    103
    Views
    21,127

    I had that same problem. I do not copy all the...

    I had that same problem. I do not copy all the .ini files just the switch.ini and options.ini files along with the .pmm files. Sometimes I have to try the options.ini a 2nd time by itself and then...
Results 1 to 25 of 180
Page 1 of 8 1 2 3 4