Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: What button..

  1. #1
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default What button..

    If you highlight parts in your log, it highlights it in the table/s in your tune.

    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,836

    Default

    In tunetool: goto Edit->Properties->Scanner and checkmark the 2 boxes under PID Linking.

    Also make sure that scantool Data tab shows same pid units as tunetool table axes.

  3. #3
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default

    I had those on but didnt think it was working..

    Look here... See how I highlight the WOT only, it has its min/max values but on the tune it has the everything in the whole rows and not just only in the highlighted area. Is this just the way it is?




    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

  4. #4
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default

    I was wanting to get the commended AF to the WB02 a little closer under WOT so I was just going to add more in that specific area on the main ve table to do it. It would be easier if its was what I highlighted ONLY shows up in the tables/graphs.

    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

  5. #5
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,836

    Default

    If you look carefully, you will see that B0101 highlights only the 15 kPa column (see the 15 in the column heading)...

    Goto the scantool DATA tab and look at MAP... what are it's units...?

    If they are psi, then goto the PIDs tab and set MAP to Metric (rightclick->Metric).

  6. #6
    Lifetime Member GAMEOVER's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,304

    Default

    Waterbug1999, in the TuneTool, 1)click on EDIT 2)Click on Properties 3) and in the scanner section make sure "RUNAWAY HIGHLIGHTING" is UNCHECKED.....
    and make sure "HIGHLIGHT SCAN TOOL IN TUNING TOOL MAPS" is checked...
    2008 2WD Ext.Cab Silverado 1500 6.0 V-MAX E38(L76) & T42(4L70E) MAF Only CL Corvette Servo AFE CAI INNOVATIVE LM-2 WBO2

    FLASHSCAN V2 & AUTOCAL

  7. #7
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by joecar View Post
    If you look carefully, you will see that B0101 highlights only the 15 kPa column (see the 15 in the column heading)...

    Goto the scantool DATA tab and look at MAP... what are it's units...?

    If they are psi, then goto the PIDs tab and set MAP to Metric (rightclick->Metric).
    The thing is, I am in 95 - 99 KPA and ~2300 to ~ 5200. So, why doesnt it only higlight that and what falls inbetween?

    I dont know why it highlights anything in the 15KPA column, im way up in the 90's.

    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

  8. #8
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by GAMEOVER View Post
    Waterbug1999, in the TuneTool, 1)click on EDIT 2)Click on Properties 3) and in the scanner section make sure "RUNAWAY HIGHLIGHTING" is UNCHECKED.....
    and make sure "HIGHLIGHT SCAN TOOL IN TUNING TOOL MAPS" is checked...
    that did this... I dont know why its highlights anything in the 15kpa, my highlighted area on my log is in the 90's.


    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

  9. #9
    Lifetime Member GAMEOVER's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,304

    Default

    In your data logs(scantool) make sure your PIDS match what you have in the Tunetool tables. Are you sure you're not logging MAP in PSI?

    Post up a screen shot of your Scantool PIDS...
    Last edited by GAMEOVER; August 21st, 2009 at 04:25 AM.
    2008 2WD Ext.Cab Silverado 1500 6.0 V-MAX E38(L76) & T42(4L70E) MAF Only CL Corvette Servo AFE CAI INNOVATIVE LM-2 WBO2

    FLASHSCAN V2 & AUTOCAL

  10. #10
    Lifetime Member waterbug1999's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    392

    Default

    under my PID tab it has KPA & PSI.


    1999 Trans Am. 10.71 @ 126 - stock bottom end-

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Button issue...
    By mike_s in forum FlashScan V2
    Replies: 2
    Last Post: February 11th, 2010, 06:47 PM
  2. Tow/Haul and/or Performance button
    By nonnieselman in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 7
    Last Post: August 5th, 2009, 02:41 AM
  3. ctrl button ??
    By 2004gmc in forum FlashScan V2
    Replies: 2
    Last Post: May 10th, 2009, 02:46 PM
  4. logging button?
    By hot-dog in forum FlashScan V1
    Replies: 2
    Last Post: February 17th, 2009, 09:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •