Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 75

Thread: LBZ DSP Beta1 Release

  1. #21
    EFILive Crew Site Admin Tordne's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,870

    Default

    If I understand your post correctly I have just tested this on my system (7.5.6 Build 99) and it works as expected.

    I did the following:
    1) Opened one of the sample logs included in the base installation
    2) Change to dash page B and deleted some frames (highlighted and pressed CTRL+DEL)
    3) Choose the 'Save As' option and renamed the log file

    No issues at all.

    I have seen the symptom you see with the duplicate windows (that don't exist). They are typically the splash screens where the icon has not been removed (for some reason). If you close them the complete application closes (which is what you describe).

    I trust you have tried the Microsoft 101 recommended solution to all problems, rebooting?

    Can you also please confirm the version of your software (from the 'Help-About' menu)?

    Cheers,
    Andrew
    EFILive Crew


  2. #22
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    57

    Default

    Did you try and reopen the log mine doesn't save any changes or redate the log?

    I didn't read the last bit of your post give me a sec.
    06 GMC 2500 CCSB SLT LBZ 4X4

    These views expressed on this post are not my own, but rather randomly generated computer gibberish, and in no way should be used to judge the author's IQ or mental health.

  3. #23
    EFILive Crew Site Admin Tordne's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,870

    Default

    I have just done it again and verified that the frame count in the 'Save As' log is different (and that the data I deleted is in fact removed). I can confirm that it works totally as expected.

    The date/time data in the log I would not expect to be effected by what we are talking about here. If you want to have the date and time correct int he logs (with V2 BBL) you need to set the time on the device.
    Andrew
    EFILive Crew


  4. #24
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    57

    Default

    Yes I'm using build 99
    I was just using the "save" function as I have done it the past not the "Save As". The "save as" works correctly and I meant the "last modified date" not the one in the logs and the date resets like it should using "save as".

    So its just the "save button" not working.
    06 GMC 2500 CCSB SLT LBZ 4X4

    These views expressed on this post are not my own, but rather randomly generated computer gibberish, and in no way should be used to judge the author's IQ or mental health.

  5. #25
    EFILive Crew Site Admin Tordne's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,870

    Default

    I just tested the regular Save function (CTRL+S) and that works as expected for me as well?
    Andrew
    EFILive Crew


  6. #26
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    57

    Default

    Well I don't know I never used (CTRL+S) I tried it and it worked. Then I tried the "Save" button like I had been doing and for now its working too.

    Thanks
    06 GMC 2500 CCSB SLT LBZ 4X4

    These views expressed on this post are not my own, but rather randomly generated computer gibberish, and in no way should be used to judge the author's IQ or mental health.

  7. #27
    Junior Member xmadmax's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11

    Default

    I just want to check about this, I just converted my tune file to the DSP5 operating system, and it is showing the extra tables (DSP#1, #2, #3,...) but I do not see any tables that set the delay of the switch (A0141), and the others... all i have are the DSP#1-#4. Is this how it is supposed to be or did I do something wrong?
    06 GMC 2500 LBZ

  8. #28
    Forum tyhee Site Admin GMPX's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    12,780

    Default

    Switch delay is not in the LBZ, are you reading the correct install guide?
    There is a specific PDF for LB7/LLY and then another for LBZ/LMM.

    Cheers,
    Ross
    Need official EFILive help, please go here.
    For tuning support please post your questions on this forum (or other auto forums).
    Sorry if I don't respond to your PM, don't take it personal.


  9. #29
    Junior Member xmadmax's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by GMPX View Post
    Switch delay is not in the LBZ, are you reading the correct install guide?
    There is a specific PDF for LB7/LLY and then another for LBZ/LMM.

    Cheers,
    Ross
    Thanks, yea i read both guides, and the LB7 LLY says it does has those extra tables, but the LBZ one does not say that it has them, but it also does not say that there are not there. So i just wanted to make sure.
    06 GMC 2500 LBZ

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18

    Default

    Haven't gotten to check yet but does this release also include the 2006 LLY OS's? If not will they be available when the LMM release comes, or even later?

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. LMM DSP Beta1 Release
    By GMPX in forum Duramax 06 LLY / 06+ LBZ & LMM
    Replies: 51
    Last Post: December 19th, 2009, 10:20 AM
  2. EFI not same release as V2?
    By RPM Motorsports in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 18
    Last Post: June 20th, 2008, 04:57 PM
  3. Pre release 7.5.1
    By Gelf VXR in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 12
    Last Post: October 4th, 2007, 07:55 PM
  4. New release 533
    By eboggs_jkvl in forum FlashScan V2
    Replies: 2
    Last Post: July 12th, 2007, 01:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •