Results 1 to 8 of 8

Thread: Trouble with V7 upgrade

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2

    Default Trouble with V7 upgrade

    I bought a used AutoTap cable a while back that came with V6 EFIlive. I finally goy my car running last week and I was shown a link to download V7. I did the download then realised it had to be validated. I filled out the form to get validated and had the codes mailed back within a few hours.

    Today I tryed to connect to the car for the first time and I keep getting a warning that says "unregistered interface found" I entered the serial# and 16 digit letter code exactly several times but it never would take it.

    If it makes a differance I downloaded to my home computer, coppied to CD to put in the laptop. Any ideas what I am doing wrong?

  2. #2
    Lifetime Member BowlingSS's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    604

    Default

    Does it work with version six?

    Bill
    2011 Camaro 2SS/RS L99 RJT
    CAI, Inc. Cold Air Induction;ADM Scoop
    Rx Catch Can;Rx Breather;Roto-Fab Washer Container
    VMax Ported RJT Throttle Body
    XSPower Headers and XSPower 3" Exhaust System
    Elite Engineering Tunnel Brace,
    Gorilla Wheel Lock System;
    Tinted Windows 35%;EFILive Tune

  3. #3
    EFILive Crew Site Admin Tordne's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,870

    Default

    You need to enter the details from the serial certificate exactly!

    If there is no Name or Contact then don't enter these in the license screen.

    Good luck,
    Andrew
    EFILive Crew


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Tordne
    You need to enter the details from the serial certificate exactly!

    If there is no Name or Contact then don't enter these in the license screen.

    Good luck,
    I did that........As for V6 i didn't try yet. Its in the shop for some rearend work now. I will try and see what happens when I get the car back Friday.

  5. #5
    New Member Johninar's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    5

    Default

    I'm having the same problem. Anyone with ideas on what to check?

  6. #6
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,807

    Default

    Quote Originally Posted by Tordne
    You need to enter the details from the serial certificate exactly!

    If there is no Name or Contact then don't enter these in the license screen.

    Good luck,
    Did you check this...?

  7. #7
    New Member Johninar's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    5

    Default

    I got a reply from Blacky. Apparently I need a new Key. He is going to provide me with one.
    I must say, the response from members on this forum has been outstanding. I really know nothing about EFI or tuning, but I am going to shortly.
    Thanks again, everyone for the replies.

    John

  8. #8
    Lifetime Member BowlingSS's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    604

    Talking

    This forum is great!!!!

    Bill
    2011 Camaro 2SS/RS L99 RJT
    CAI, Inc. Cold Air Induction;ADM Scoop
    Rx Catch Can;Rx Breather;Roto-Fab Washer Container
    VMax Ported RJT Throttle Body
    XSPower Headers and XSPower 3" Exhaust System
    Elite Engineering Tunnel Brace,
    Gorilla Wheel Lock System;
    Tinted Windows 35%;EFILive Tune

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2010, 01:17 AM
  2. Looking for help, having some VE tuning trouble
    By Whippled 496 in forum Custom Operating Systems
    Replies: 7
    Last Post: January 15th, 2007, 05:35 AM
  3. DMA Pid trouble
    By MoTruck in forum General
    Replies: 5
    Last Post: December 29th, 2006, 10:47 AM
  4. Trouble with autoVE
    By DWS6 in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 8
    Last Post: May 5th, 2006, 08:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •