Results 1 to 4 of 4

Thread: Calc.VET, VET Map Average is all 0.0?

  1. #1
    Lifetime Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    240

    Default Calc.VET, VET Map Average is all 0.0?

    After logging with the Calc.VET PIDs the VET map when I click cell averages it displays all 0.0. The cell count is OK. Any ideas? I seem to remember coming across this the first time I did the Calc.VET but can not remember what I did to display the correct average data.

    calc.vet maf 2.efi
    2002 Z06
    Vengeance Racing Stage 5, H/C/I/3.90 diff, 575 hp
    2016 Chevy SS M6 (daily driver)
    Roto-fab Intake

  2. #2
    Lifetime Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,934

    Default

    If you are using percent for VE, you need to enter your vehicle information (i.e. displacement) into the log for those values to be calculated - then they should be displayed.


    Regards,
    Taz

  3. #3
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,977

    Default

    Hi n8,

    What pid are you using for the map data (are you using SELBEN)...?

    Post a screenshot.

  4. #4
    Lifetime Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    240

    Default

    Quote Originally Posted by Taz View Post
    If you are using percent for VE, you need to enter your vehicle information (i.e. displacement) into the log for those values to be calculated - then they should be displayed.


    Regards,
    Taz
    You're the man! Entered the displacement under edit>log file data. She works now, Thanks!!
    2002 Z06
    Vengeance Racing Stage 5, H/C/I/3.90 diff, 575 hp
    2016 Chevy SS M6 (daily driver)
    Roto-fab Intake

Similar Threads

  1. Replies: 80
    Last Post: April 13th, 2020, 08:43 AM
  2. CALC VET Summary Notes
    By WeathermanShawn in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 32
    Last Post: August 28th, 2014, 06:49 PM
  3. Calc.VET question
    By FeetDry in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 28
    Last Post: July 18th, 2011, 12:13 PM
  4. problem with calc.vet
    By loganlewis in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 122
    Last Post: July 14th, 2011, 05:12 AM
  5. question about CALC.VET
    By acric5 in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 5
    Last Post: July 6th, 2011, 07:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •