Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 73

Thread: Release Candidate 2, Aug 19, 2011

  1. #21
    Lifetime Member 2007 5.9's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,834

    Default

    I am unable to run scripts....I have tried on both of my computers.

    When I go to "run" a script..it goes through the motions, but when I look at the drop down tree, I dont see and blue icons anymore...if i save the file and reopen it..still no changes have been made to the file i was scripting to.

    ~Les
    Les Szmidt
    2007 5.9 Dodge Ram
    2014 Ram 3500 Aisin tuning Emissions Equipped
    EFI Live Cummins BETA Tester
    Silver Bullet Tuning
    silverbullettuning@gmail.com
    www.youtube.com/ljszmidt
    http://www.facebook.com/SilverBulletTuninig

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    182

    Default

    Just tried to run a script and it also does not make any changes to the file.

  3. #23
    Lifetime Member minytrker's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,308

    Default

    I just ran several scripts on a 99 LS1 PCM with no problems. I'll try a couple more PCM's in a few.
    99 Z28 Camaro|LS1 Heads & cam Tuned by LSX Power Tuning
    2003 CC Duramax Dually|19.5 w/245/70/19.5|Tuned by LSX Power Tuning|5in exhaust
    2009 G8 GT Vararam CAI|Tuned by LSX Power Tuning|GXP Mufflers|Custom System
    2006 CTS-V K&N CAI|OBX Headers|Cammed LS3|Tuned by LSX Power Tuning|

  4. #24
    Lifetime Member minytrker's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,308

    Default

    Just ran scripts on LS1, E38, LB7,LLY,LBZ, T43(6 speed auto) all worked fine.
    99 Z28 Camaro|LS1 Heads & cam Tuned by LSX Power Tuning
    2003 CC Duramax Dually|19.5 w/245/70/19.5|Tuned by LSX Power Tuning|5in exhaust
    2009 G8 GT Vararam CAI|Tuned by LSX Power Tuning|GXP Mufflers|Custom System
    2006 CTS-V K&N CAI|OBX Headers|Cammed LS3|Tuned by LSX Power Tuning|

  5. #25
    Lifetime Member 2007 5.9's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,834

    Default

    Running a existing script isint the problem...creating a new script and running that is the issue i have.

    I can script just fine with old scripts..just not new ones.

    ~Les
    Les Szmidt
    2007 5.9 Dodge Ram
    2014 Ram 3500 Aisin tuning Emissions Equipped
    EFI Live Cummins BETA Tester
    Silver Bullet Tuning
    silverbullettuning@gmail.com
    www.youtube.com/ljszmidt
    http://www.facebook.com/SilverBulletTuninig

  6. #26
    Lifetime Member minytrker's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,308

    Default

    I just made a new script on a E38 and it worked. What PCM are you working with?
    99 Z28 Camaro|LS1 Heads & cam Tuned by LSX Power Tuning
    2003 CC Duramax Dually|19.5 w/245/70/19.5|Tuned by LSX Power Tuning|5in exhaust
    2009 G8 GT Vararam CAI|Tuned by LSX Power Tuning|GXP Mufflers|Custom System
    2006 CTS-V K&N CAI|OBX Headers|Cammed LS3|Tuned by LSX Power Tuning|

  7. #27
    Lifetime Member 2007 5.9's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,834

    Default

    Cummins ECM sorry for not giving that info earlier....

    ~Les


    This is what my script page looks like...the blank areas are supposed to have values associated with them.


    Click image for larger version. 

Name:	script.png 
Views:	157 
Size:	132.9 KB 
ID:	11767
    Last edited by 2007 5.9; August 22nd, 2011 at 02:56 PM.
    Les Szmidt
    2007 5.9 Dodge Ram
    2014 Ram 3500 Aisin tuning Emissions Equipped
    EFI Live Cummins BETA Tester
    Silver Bullet Tuning
    silverbullettuning@gmail.com
    www.youtube.com/ljszmidt
    http://www.facebook.com/SilverBulletTuninig

  8. #28
    Lifetime Member FUBAR's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    441

    Default

    Les,
    Is the whole script not working or a few select tables? I have a script that I have created, ran over my stock tune, and the two tunes look identical to each other, but the original tune I created script off of runs like it should, but the one I ran script over doesn't. It's like not all the tables are really changing, only some. But the two look identical to each other in TuneTool 7.5. I thought it may have been the base file I used that the modded tune was created off of. I don't know.

    -Andrew
    06 5.9L, EFILive / Silver Bullet Tuning
    06 LBZ, EFILive

  9. #29
    Lifetime Member 2007 5.9's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,834

    Default

    Only a couple tables change when scripted over....none of the timing, quantity, rpm, etc gets changed.

    ~Les
    Les Szmidt
    2007 5.9 Dodge Ram
    2014 Ram 3500 Aisin tuning Emissions Equipped
    EFI Live Cummins BETA Tester
    Silver Bullet Tuning
    silverbullettuning@gmail.com
    www.youtube.com/ljszmidt
    http://www.facebook.com/SilverBulletTuninig

  10. #30
    Lifetime Member FUBAR's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    441

    Default

    Kory has been kinda enough to help me with this issue and I'm going to try a plan of attack this evening that might have to do with EFI's scripting routines.
    06 5.9L, EFILive / Silver Bullet Tuning
    06 LBZ, EFILive

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Release Candidate 1, Aug 04, 2011
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 58
    Last Post: September 11th, 2011, 02:36 AM
  2. March 05, 2011 release candidate 2
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 32
    Last Post: March 20th, 2011, 01:36 PM
  3. February 26th 2011 release candidate 1
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 15
    Last Post: March 4th, 2011, 08:55 AM
  4. January 31st 2011 pre-release (Updated Feb 03, 2011)
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 21
    Last Post: February 24th, 2011, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •