Results 1 to 7 of 7

Thread: NEED HELP WITH PID list

  1. #1
    Senior Member restless@westnet.com.au's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    199

    Default NEED HELP WITH PID list

    HI guys
    i have a v2 witch has my e38/t43 pids loaded for my A6 LS3 along with some other types of ecu just for ls1/2/3 cars
    my problem is i used to have a list of just E38 pids in BBX pid list for my friends L98 M6 and now it has gone ? i'm not sure if i have deleted it or it went when i up graded to the later ver
    my v2 will not read a Manuel car with the E38/T43 pids selected , now i'm sure it used to ? (it works perfect on my A6 car )
    HOW CAN i get JUST the E38 pid list back with out a complete reload of efilive 5.7 and v8 as if i do that i will loose all my dash pages etc
    i have deleted all the vehicle pid list that i didn't use that were taking up memory space

    i did down load the latest ver but the pid list in BBX never changed (never got the deleted ones back )
    thanks bob

  2. #2
    Senior Member Dieselman's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    121

    Default

    Can you just copy all the PID's into another list without the T43 selected (and delete the T43 PID's of coarse) ??

    Ben

  3. #3
    Senior Member restless@westnet.com.au's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    199

    Default

    i found out by clicking on one of the unused boxes it brought up the ecu tcm boxes so clicked on the ecu opt and the named it e38 and the pid list came up
    so i just transferred the pids i wonted across and programed it in to the v2 all worked fine now
    cheers

  4. #4
    Lifetime Member swingtan's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,590

    Default

    I did this last week, but I found it easier to just save the current PID list to a text file and I then edited the text file directly. This allows for "bulk" copying between sections and is a lot faster than manually selecting PID's. It brought back memories of the good old days when there was no GUI for any of the BBL settings!

    Simon.

  5. #5
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,808

    Default

    ++1 what Simon said, it saves you a lot of time.

  6. #6
    Senior Member Dieselman's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    121

    Default

    I just copy and paste on the BBX screen itself ??

  7. #7
    Senior Member restless@westnet.com.au's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    199

    Default

    har har its OK for you computer savvy guys but copy and past on the bbx screen sounds good
    i was very proud with my self just being able to get it working at all LOL

    cheers bob

Similar Threads

  1. No cummins pid list?
    By 2006Cummins in forum Cummins 5.9L
    Replies: 13
    Last Post: September 15th, 2011, 07:55 AM
  2. need help with v2 not read pid list
    By restless@westnet.com.au in forum General
    Replies: 31
    Last Post: July 7th, 2011, 08:10 AM
  3. Convert Pass Thru Scan PID list to BBL PID list
    By jrh in forum FlashScan V2 BB Logging
    Replies: 3
    Last Post: July 5th, 2011, 07:09 AM
  4. how to get my pid list to v2?
    By 2004gmc in forum Lounge
    Replies: 1
    Last Post: May 30th, 2009, 09:52 AM
  5. 98 4l60e PID list
    By 996pilot in forum 4speed RWD/FWD Transmission Tuning (incl T42)
    Replies: 0
    Last Post: November 18th, 2007, 02:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •