Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: V1 user

  1. #21
    Lifetime Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4,777

    Default

    Update your software, V7.3.3 is REALLY REALLY OLD.

    Sounds like a blown OBDII/Cig lighter fuse.
    ~Erik~
    2013 Sonic RS Manual - 1.4L I4T E78, starting the mods
    2008 TrailBlazer SS 3SS AWD Summit White - LS2 E67/T42, bolt ons, suspension, etc.
    2002 Chevy TrailBlazer LT 4X4 Summit White - 4.2L I6 P10, lifted, wheels, etc.

  2. #22
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,709

    Default

    The current versions is 7.5.6.211.

  3. #23
    Senior Member DocZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    105

    Default

    Problem solve, it was a problem with the aftermarket car alarm. So I´m sure that the V1 cable works ok

    Thanks for your time

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Please Help a New User
    By Tuned55 in forum General
    Replies: 10
    Last Post: September 19th, 2010, 03:06 PM
  2. New user
    By VACARELLAB in forum Duramax LB7
    Replies: 2
    Last Post: April 4th, 2009, 04:39 PM
  3. User installation
    By BackinBlack02SS in forum FlashScan V2
    Replies: 3
    Last Post: November 26th, 2008, 10:41 AM
  4. New user needs help
    By LowETz in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 0
    Last Post: May 4th, 2007, 02:39 PM
  5. New user with questions.
    By turbolou in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 3
    Last Post: June 27th, 2005, 01:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •