Results 1 to 4 of 4

Thread: When entering data on my 2007 Yukon Denali how do I get PIDS that relate to my engine

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18

    Default When entering data on my 2007 Yukon Denali how do I get PIDS that relate to my engine

    When I enter the serial number, gross weight, engine, there is no selection for the 6.2l engine. Only 6.0l and 8.1l. How can I get this changed for correct engine displacement and PIDS for logging. I'm ready for some data logging. Also I am wondering do i need to purchase and hook up a eternal o2 sensor to do my vve or is there a method where I can utilize the trucks o2 sensors.

    2007 6.2l 376ci, Ported heads, comp cam 156-403-13, Air raid cold air intake, Jet mass air( not in use because still set up in SD mode), more up-grades to come.
    Have the truck running and idling good and am ready to do vve, ect.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18

    Default

    PS. Using EFI Live V2 here. Not sure how to paste tune and logs.

  3. #3
    Lifetime Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4,798

    Default

    Scan tool: Edit->Validate PIDs will give you the supported PIDs for your vehicle.
    ~Erik~
    2013 Sonic RS Manual - 1.4L I4T E78, starting the mods
    2008 TrailBlazer SS 3SS AWD Summit White - LS2 E67/T42, bolt ons, suspension, etc.
    2002 Chevy TrailBlazer LT 4X4 Summit White - 4.2L I6 P10, lifted, wheels, etc.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18

    Default

    Thanks that worked.

Similar Threads

  1. 2006 gmc yukon denali xl
    By JST in forum Petrol / Gas
    Replies: 5
    Last Post: June 25th, 2011, 12:01 PM
  2. EBCM setup / '03 Yukon Denali
    By Boost in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 2
    Last Post: December 17th, 2009, 04:03 AM
  3. Looking for some data from a stock engine log
    By Kevin Doe in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 0
    Last Post: June 24th, 2008, 03:14 AM
  4. 2007 yukon pcm
    By wygren in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 1
    Last Post: September 13th, 2006, 03:49 PM
  5. Not entering PE Mode
    By oztracktuning in forum Custom Operating Systems
    Replies: 5
    Last Post: March 21st, 2006, 01:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •