Results 1 to 3 of 3

Thread: Any help on adjusting timing correctly?

  1. #1
    Junior Member TorqueMonster007's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    33

    Default Any help on adjusting timing correctly?

    I believe im pretty much where I wanted to be but wanted to check on a few things. I believe im running a little rich and not sure if the timing is exactly on? believe its commanded at 25* at the moment but pulling only 22 on the log file. Attached is the tune file. can some one tell me if I can get any more out of this thing safely with possibly different fueling or timing? also, the 1-2 shift is fine but feeling like with the 6l80e I need to wind it out a little more for the 2-3 shift? comments and help would be appreciated.

    ***Note**** I will be spraying it with a 100-150 wet plate, but only after dyno and wideband observed.
    Attached Files Attached Files
    2017 Sierra Denali Ultimate, 4x4, White Frost, 6.2/8speed, Leveled, 33x12.50x22 Trail Grapplers
    Stock for now
    Needs some T87A support love

  2. #2
    Lifetime Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,762

    Default

    is this a supercharged/turbo car?
    "All that is needed for the triumph of evil is that good men do nothing..."

  3. #3
    Junior Member TorqueMonster007's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    33

    Default

    NO. N/A with a future of a 100 shot or so down the road
    2017 Sierra Denali Ultimate, 4x4, White Frost, 6.2/8speed, Leveled, 33x12.50x22 Trail Grapplers
    Stock for now
    Needs some T87A support love

Similar Threads

  1. v2 not logging pids correctly?
    By bierworthmotorsports in forum General
    Replies: 7
    Last Post: September 23rd, 2012, 05:43 AM
  2. Why Won't it Start Correctly??
    By onegonewild in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 9
    Last Post: September 19th, 2011, 06:23 AM
  3. Analog voltage not recording correctly
    By SweetS10V8 in forum General
    Replies: 8
    Last Post: December 29th, 2009, 03:07 PM
  4. did i do this correctly?
    By hhorton in forum External A/D inputs
    Replies: 9
    Last Post: August 24th, 2009, 12:15 PM
  5. EFI not reading AFR correctly
    By billyjo in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 2
    Last Post: December 11th, 2006, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •