Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 151 to 159 of 159

Thread: Update:Oct 16, 2013

  1. #151
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13

    Default

    Quote Originally Posted by darcy View Post
    Yep; it's 1 Bar MAF - Enhanced, converted from 12202088.
    Thanks man. I thought so but I'm unfamiliar with hpt

  2. #152
    Lifetime Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    651

    Default

    Quote Originally Posted by JOHNBOY View Post
    I did what it said in the sticky and used the uninstaller for the drivers that comes in EFI Live.
    Okay, it sounds like you've done everything right. There's one last thing I can think of trying. You mentioned before that if you plug in the V2 and then turn on the computer, it boots into safe mode.

    Try booting into safe mode with the V2 plugged in. Go into device manager. See if the V2 shows up on the list of Universal Serial Bus controllers.... it may show up as EFILive or it may show up as something else. If it doesn't show up, then I don't think there's much else we can do. If it does show up, then double click on it and in the box that opens, click on the driver tab, then click the uninstall button. Unplug the V2 and reboot.

  3. #153
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    93

    Default

    Quote Originally Posted by statesman View Post
    Okay, it sounds like you've done everything right. There's one last thing I can think of trying. You mentioned before that if you plug in the V2 and then turn on the computer, it boots into safe mode.

    Try booting into safe mode with the V2 plugged in. Go into device manager. See if the V2 shows up on the list of Universal Serial Bus controllers.... it may show up as EFILive or it may show up as something else. If it doesn't show up, then I don't think there's much else we can do. If it does show up, then double click on it and in the box that opens, click on the driver tab, then click the uninstall button. Unplug the V2 and reboot.
    I will try that.
    Thanks again.

  4. #154
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    103

    Default

    Hi all, is there support for the VF Holden TCM?

  5. #155
    Forum tyhee Site Admin GMPX's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    12,780
    Need official EFILive help, please go here.
    For tuning support please post your questions on this forum (or other auto forums).
    Sorry if I don't respond to your PM, don't take it personal.


  6. #156
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    93

    Default

    Quote Originally Posted by statesman View Post
    Okay, it sounds like you've done everything right. There's one last thing I can think of trying. You mentioned before that if you plug in the V2 and then turn on the computer, it boots into safe mode.

    Try booting into safe mode with the V2 plugged in. Go into device manager. See if the V2 shows up on the list of Universal Serial Bus controllers.... it may show up as EFILive or it may show up as something else. If it doesn't show up, then I don't think there's much else we can do. If it does show up, then double click on it and in the box that opens, click on the driver tab, then click the uninstall button. Unplug the V2 and reboot.
    It will not stay running long enough to do anything with the V2 plugged in. I spent hours tonight checking each driver manually for updates. Still no luck.

  7. #157
    Lifetime Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    651

    Default

    Quote Originally Posted by JOHNBOY View Post
    It will not stay running long enough to do anything with the V2 plugged in. I spent hours tonight checking each driver manually for updates. Still no luck.
    I can see the amount of effort you're putting into resolving this issue. You obviously REALLY want to keep using EFILive on this particular laptop. I'd like you to email me a particular file off your computer... it will let me see what's really going on. Message me, I've got less than 10 posts so I can't message you.

  8. #158
    Lifetime Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    289

    Default

    Weird thing I just experienced... was running V7 build 235 and V8 build 229 and I'm fairly certain windows installed some updates since the last time I plugged my v2 in. Just plugged it in and the v2 didn't boot properly, and the 7.5 tune tool would only run in demo mode (The screen would flicker and the second light from the right would flash). Installed the Oct. 16 release and it seems to be working fine now.
    14 GMC Sierra
    5.3L CC SB 4x4
    Basic tuning....

  9. #159
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,119

    Default

    The latest stable release is available here: http://www.efilive.com/downloads.htm
    Additional updates are listed here: http://www.efilive.com/latest/cat/do...e-nov-07-2013/

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516

Similar Threads

  1. Update: May 25, 2013
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 52
    Last Post: June 11th, 2013, 04:28 PM
  2. Update: May 20, 2013
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 49
    Last Post: May 24th, 2013, 03:25 PM
  3. Update: May 15, 2013
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 43
    Last Post: May 22nd, 2013, 06:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •