Results 1 to 4 of 4

Thread: Autocal Units won't switch from metric to standard

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6

    Default Autocal Units won't switch from metric to standard

    I tried to switch my autocal units over from metric to english but doesn't seem to have changed. I attached a picture of the page I'm on to change it. Is this right?? If I unplug the autocal and plug it back in custom is still selected but not sure why its still reading out metic units.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	EFI.jpg 
Views:	94 
Size:	87.5 KB 
ID:	16037  

  2. #2
    Lifetime Member macca_779's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    327

    Default

    But metric is the standard. TIC

  3. #3
    Forum tyhee Site Admin GMPX's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    12,803

    Default

    I was thinking that too
    Need official EFILive help, please go here.
    For tuning support please post your questions on this forum (or other auto forums).
    Sorry if I don't respond to your PM, don't take it personal.


  4. #4
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,804

    Default

    lol.

Similar Threads

  1. Reading Standard Tune
    By DeanR in forum FlashScan V2
    Replies: 0
    Last Post: December 6th, 2012, 12:43 PM
  2. Need standard OS:12609099
    By limited cv8r in forum Gen IV V8 Specific
    Replies: 1
    Last Post: November 22nd, 2008, 06:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •