Results 1 to 6 of 6

Thread: RoadRunner not updating during RTAC

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Lifetime Member EagleMark's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    466

    Default RoadRunner not updating during RTAC

    Never had this issue before? Been using the RoadRunner without fail for quite awhile but now when I click on either the course or fine control it grays out the cells it's been in but makes no changes?

    I'm doing this in SD and CL for the VE tables. Just likeI always do and then re-enable the MAF and finish the adjustments on it.

    I've gone over the cal links.txt file and it's set right for CALC.LTFTBEN or CALC.SELBEN and tried it on MAF and VE tables and same thing, looks like it's working properly and graying out cell it's been in that needed adjustment but no adjustment. There's plenty of room for adjustment set to accuracy of 1% and LTFT are ranging from 93 to 108. It usuaully brings this right in line with some driving.

    I'm pretty familar with all the RR settings, I use this quite a bit and have gone over them a few times, did a hard reset. Started both Tune and Scan tool over and over again but still the same. Could it be a computer folder issue not allowing changes?

    I'm missing something?

    Haven't used it much in 6 months do to medical issues, had a Gall bladder removed last June... been sick since and found esouphogous cancer, chemo, radiation and the cancer is gone, found a hernia so had a surgery for that in January. Then the cancer surgery went well for 3 weeks and complications brought on another surgery which leaves me.... well not together and have 4 months to heal and get the surgery again. Been a bad year here...
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Lifetime Member mr.prick's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,195

    Smile Get Well

    filter set configured?
    recording data?
    512k RoadRunner Firmware 12.14R
    FlashScan V2 Bootblock V2.07.04 Firmware V2.07.22 EFILive V7.5.7 (Build 191) V8.2.1 (Build 181)
    LC-1 WBO2

    _________________________________________________

  3. #3
    Lifetime Member EagleMark's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    466

    Default

    Hey Mr prick! Long time no see... thanks but yes I have filters set that I normally use, adjusted them just in case and the scan tool was recording.

  4. #4
    Lifetime Member EagleMark's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    466

    Default

    After deleting my filters and re-entering them I've got it working again. Thanks Mr Prick! Not sure what was wrong, must have hqad something overlap or they were corrupt!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    23

    Default

    I`m having the same problems.

    RTACS is active and updaing using a custom operative system, but not on my normal 12212156 OS . .

    I have read all the articles related to https://forum.efilive.com/showthread...c-Very-quickly

    etc

    Does this still apply to V7.5.7 (Build 281)?

  6. #6
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,779

    Default

    Yes.

Similar Threads

  1. A way to cheat and fix your strims/ltrims using Rtac Very quickly.
    By wait4me in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 94
    Last Post: April 25th, 2016, 07:21 AM
  2. Roadrunner not updating
    By DYNOBOB in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 5
    Last Post: November 26th, 2012, 11:13 AM
  3. RTAC not working right
    By minytrker in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 1
    Last Post: November 3rd, 2009, 06:18 PM
  4. RTAC's Map not working
    By driver456 in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 6
    Last Post: November 1st, 2008, 12:34 PM
  5. rtac question
    By ty_ty13 in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 2
    Last Post: July 30th, 2007, 09:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •