Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: BBL programming new pid list wont program.

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    34

    Default

    Tried again tonight ,I selected a different file then went back and selected ls1b
    Dragged across the files I wanted and followed the instructions and it worked.
    Tested in car now have wideband and rpm that were missing.
    Very happy now. Thanks for your help anyway joecar.
    Sometimes its just something simple and thought it might be.

  2. #12
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,119

    Default

    Can you please save the BBx configuration using the [Save] button. Then send attach that saved file to this thread?
    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    34

    Default

    This is the options txt file attached was that what you were after?
    Attached Files Attached Files

  4. #14
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,119

    Default

    I tried the Options.txt file you sent and it appears to work correctly. Can you tell me the following:

    Does the RPM PID show up in the list of PIDs on the FlashScan screen while black box logging? You may need to scroll up/down using the up/down arrow keys to see the RPM PID.
    If it does show up on the screen , does it display the correct value or is it stuck at zero?
    And, after you have logged data for about 5 seconds, stop the loggin (with the Cancel key) and save a trace file (F1 Scan Tool -> F3 Scan?options -> F1 Save Trace File) before disconnecting FlashScan from the vehicle, then send the trace file to me at paul@efilive.com

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    34

    Default

    Just emailed you the trace file,let me know if you got it.
    Rpm and wideband are now showing.
    Was odd I tried multiple times to program it and no change before.

  6. #16
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,119

    Default

    The trace file that you sent shows everything working normally. Right now I can't explain why it wasn't working for you earlier. If anything odd happens again, post it in this thread and I'll take another look.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    34

    Default

    Ok I will. Thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. LLY PID List
    By billybob in forum Duramax LLY
    Replies: 1
    Last Post: September 26th, 2012, 04:48 PM
  2. NEED HELP WITH PID list
    By restless@westnet.com.au in forum Black Box Logging
    Replies: 6
    Last Post: May 7th, 2012, 07:41 PM
  3. need help with v2 not read pid list
    By restless@westnet.com.au in forum General
    Replies: 31
    Last Post: July 7th, 2011, 08:10 AM
  4. Convert Pass Thru Scan PID list to BBL PID list
    By jrh in forum FlashScan V2 BB Logging
    Replies: 3
    Last Post: July 5th, 2011, 07:09 AM
  5. how to get my pid list to v2?
    By 2004gmc in forum Lounge
    Replies: 1
    Last Post: May 30th, 2009, 09:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •