Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: PLX2 corrupt?

  1. #11
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,118

    Default

    Quote Originally Posted by purrvert View Post
    I've uninstalled both versions of scan and tune. Reinstalled build 286. It's getting worse. Six dialog boxes for 'invalid handles' appear when I close tune, all code 1400. Tune authorization set to demo but scan is not connected and tune Help register has been filled in for commercial. I'm lost.
    Those registration details are not correct. They do not match what we have on file for that FlashScan V1.2 device.
    Please send your FlashScan authorization code to me at paul@efilive.com and I'll re-issue you with the correct registration details.
    You can generate the authorization code using the V7 menu option: Help->FlashScan V1 PCM licensing... Then select the [Authenticate] tab page and click the [Copy] button to copy the "Auth code" then paste it into the email.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  2. #12
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,726

    Default

    Post your log file here, I'll take a closer look at it with latest software.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    164

    Default

    Joecar,
    here's a run to the grocery store.
    BB-Log_0087.efiLog_0050.efi
    Y2K C5, M6, LS6 intake, Kooks LT headers, High flow cats, 216/224 113 LSA, 5.3 Stage II heads. STS twins. COS

  4. #14
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,726

    Default

    Quote Originally Posted by purrvert View Post
    Joecar,
    here's a run to the grocery store.
    BB-Log_0087.efiLog_0050.efi
    Which file is ok in V7 build 236...?

    Which file is corrupt in V7 build 286 (BB-Log_87.rfi...?)...?

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    164

    Default

    Neither log is OK in either build. 0087 reads AD2 correctly after about a minute but changes PLX2 to LM1, 155 mph sustained speed? I believe 0087 was saved with 236. 0050 shows open voltage for AD2. The same pid selection shown in my original post was used for both logs.
    Y2K C5, M6, LS6 intake, Kooks LT headers, High flow cats, 216/224 113 LSA, 5.3 Stage II heads. STS twins. COS

  6. #16
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,726

    Default

    Ok, I'll point that out to Paul.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    164

    Default

    Update. Read a non related post by Blacky "Previously I said try downloading the full-install. My mistake, there is no full-install for build 283. Build 283 can only be installed by installing build 282 (the current public release) and then doing a "Check For Updates" option." I don't remember how I got started after hard-drive failure besides loading build 236 from originally supplied disk and then upgrading to build 283 and the non read of AD2 showed up. After reading post I found build 256 and installed and tested OK. Installed 281, 282, 286 and all is well.
    Only the Electronic Throttle doesn't show red directories unless V1 is plugged in. I understand that is a 'KEY' problem.

    link to the post
    https://forum.efilive.com/showthread...&highlight=282
    Y2K C5, M6, LS6 intake, Kooks LT headers, High flow cats, 216/224 113 LSA, 5.3 Stage II heads. STS twins. COS

  8. #18
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,118

    Default

    Quote Originally Posted by purrvert View Post
    Update. Read a non related post by Blacky "Previously I said try downloading the full-install. My mistake, there is no full-install for build 283. Build 283 can only be installed by installing build 282 (the current public release) and then doing a "Check For Updates" option." I don't remember how I got started after hard-drive failure besides loading build 236 from originally supplied disk and then upgrading to build 283 and the non read of AD2 showed up. After reading post I found build 256 and installed and tested OK. Installed 281, 282, 286 and all is well.
    Only the Electronic Throttle doesn't show red directories unless V1 is plugged in. I understand that is a 'KEY' problem.

    link to the post
    https://forum.efilive.com/showthread...&highlight=282
    For future reference, each installation executable file is 100% self contained. You don't ever need to install an older release before installing the latest release (or pre-release). It doesn't matter if you do, it's just not necessary.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  9. #19
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,118

    Default

    Quote Originally Posted by purrvert View Post
    Only the Electronic Throttle doesn't show red directories unless V1 is plugged in. I understand that is a 'KEY' problem.
    That is how it is designed to work. The throttle tables are only available to customers who have a FlashScan device and that FlashScan device is connected when the software is started. The throttle tables will not show up based on software registration details alone.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. ECM File Corrupt From My Truck To Autocal
    By maczilla23 in forum AutoCal
    Replies: 16
    Last Post: October 2nd, 2012, 01:29 PM
  2. Help with software going corrupt
    By kwhiteside in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 17
    Last Post: October 19th, 2009, 03:33 PM
  3. Pass through logs corrupt..?
    By samh_08 in forum FlashScan V2
    Replies: 6
    Last Post: April 19th, 2009, 02:13 PM
  4. Corrupt BB data
    By RevGTO in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 2
    Last Post: June 15th, 2008, 05:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •