Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Won't register

  1. #1
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default Won't register

    Keep opening up my V7 and go to help and register and I go to register it but it won't stop popping up as demo mode. Any ideas?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    125

    Default

    Did you put in the license date? It didnt work for me until I put that in. It will give a pop up if it works. (I think after you close out the menu).

  3. #3
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    Post a screenshot.

  4. #4
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default

    Haven't licenses this truck yet but I put in all the v2 information like serial number and that long I think 16 letter code I'll take screen shot later

  5. #5
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default

    Well I connected my flash scan and went thru registration and it stopped giving me the demo error and now I tried to open the file again without flash scan connected and it gives demo message again
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	55 
Size:	621.5 KB 
ID:	20174  

  6. #6
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default

    any ideas on this it's really starting to piss me off now. So to stop this pop up every single time I need to connect my V2 to my laptop. very very annoying.

  7. #7
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    In V7 scantool or tunetool, go Help->Register EFILive and post a screenshot.
    Last edited by joecar; September 6th, 2016 at 11:51 AM.

  8. #8
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default

    I posted a screenshot in post #5. Its' the same message in V7 as it is in V8.

  9. #9
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    Quote Originally Posted by pavetim View Post
    I posted a screenshot in post #5. Its' the same message in V7 as it is in V8.
    I want to see this window:

    Click image for larger version. 

Name:	20160906@175221@License Manager.png 
Views:	64 
Size:	53.1 KB 
ID:	20177

  10. #10
    Lifetime Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    281

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	60 
Size:	801.9 KB 
ID:	20178

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Can't get vin to register on v8
    By MWunsch995 in forum FlashScan V2
    Replies: 1
    Last Post: January 13th, 2016, 12:15 AM
  2. How to register?
    By VeeAte in forum FlashScan V2
    Replies: 14
    Last Post: February 16th, 2010, 11:38 AM
  3. v1 register problems
    By bwelch in forum FlashScan V1
    Replies: 6
    Last Post: September 25th, 2009, 06:10 AM
  4. Register another truck
    By duramaxdaddy29 in forum Duramax LB7
    Replies: 2
    Last Post: June 3rd, 2008, 02:42 PM
  5. Just got EFI live now how to register?
    By B_Erickson_00 in forum Duramax LB7
    Replies: 14
    Last Post: April 5th, 2007, 11:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •