Results 1 to 2 of 2

Thread: Why wont this custom bbx pid show different percisions?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    59

    Default Why wont this custom bbx pid show different percisions?

    trying to convert ACHPRS into voltage, any while the math adds up and it does convert it wont show any precision numbers. Example: If its reading 4.245 Volts it will only show 4 no matter how many digits are in the precision box. Is it my math thats pissing it off or a bug?

    Thanks,
    Kyle

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	58 
Size:	14.7 KB 
ID:	20391

  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    You have to give it a caption.

    And Units "volts" may be too big... try "V" instead.
    Last edited by joecar; October 28th, 2016 at 12:40 PM.

Similar Threads

  1. cant get custom PID to show up...what am I missing?
    By Scotty-Do-Dah in forum General
    Replies: 35
    Last Post: February 13th, 2014, 09:36 AM
  2. PID's selected but wont show in data tab - HELP!!
    By Protec in forum Petrol / Gas
    Replies: 7
    Last Post: August 30th, 2012, 11:37 AM
  3. bbx wont read the engine tune
    By restless@westnet.com.au in forum Black Box Logging
    Replies: 7
    Last Post: October 16th, 2011, 01:10 PM
  4. cannot get fuel pressure pid to show
    By Cablebandit in forum General
    Replies: 1
    Last Post: July 25th, 2007, 08:52 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: November 30th, 2005, 02:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •