Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Thread: Public Release #2 (Dec 2017)

  1. #11
    Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    60

    Default

    Mine also shows all ???????? on my LML tunes. Updated one lap top and noticed this. other one was fine until update now that one as well shows the ??????'s on the vin in 7.5

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by staytuned View Post
    Mine also shows all ???????? on my LML tunes. Updated one lap top and noticed this. other one was fine until update now that one as well shows the ??????'s on the vin in 7.5
    My editor shows the same thing. V8 is shows the correct Vin.

    BTW, this was the first time I have ever used the update option in V8. Now I do not appear to have any of my old dashboards in V8? It is like the folder was wiped clean, and only have the supplied sample dash boards. Has anyone else had this problem?


    Thanks

    Sam
    Last edited by 30 RUM; January 20th, 2018 at 04:25 AM.

  3. #13

    Default

    Did Update and Now for whatever reason I suddenly cannot connect to any LS1A PCM I have 4 here and have tried them all it will not read that they are even there. Please Help.

  4. #14
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,124

    Default

    Quote Originally Posted by Schwanke Engines View Post
    Did Update and Now for whatever reason I suddenly cannot connect to any LS1A PCM I have 4 here and have tried them all it will not read that they are even there. Please Help.
    When you connect FlashScan to the controller do you see "VPW 01" in the lower right corner of FlashScan's screen? That indicates it has detected 1 module using the VPW protocol (as LS1A's do).
    Is it just LS1A controllers or all controllers?
    Is this with V7 or V8?
    Can you save/send trace files to paul@efilive.com? https://support.efilive.com/kb_artic...8552-EOAJ-5912

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Blacky View Post
    When you connect FlashScan to the controller do you see "VPW 01" in the lower right corner of FlashScan's screen? That indicates it has detected 1 module using the VPW protocol (as LS1A's do).
    Is it just LS1A controllers or all controllers?
    Is this with V7 or V8?
    Can you save/send trace files to paul@efilive.com? https://support.efilive.com/kb_artic...8552-EOAJ-5912

    Regards
    Paul
    It's Both V7 and V8 and only LS1A PCM's I just deleted both versions and re downloaded and tried again, Flashed up 2 E38's without Issues, but LS1A's will not connect.

  6. #16
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,124

    Default

    Quote Originally Posted by Schwanke Engines View Post
    It's Both V7 and V8 and only LS1A PCM's I just deleted both versions and re downloaded and tried again, Flashed up 2 E38's without Issues, but LS1A's will not connect.
    When you say LS1A "won't connect" what do you mean?

    I just tried reading an LS1A with both V7 and V8 and it worked fine on both.
    I couldn't use Auto-Detect in V8 but I just right-clicked on the grey "Engine Controller" area and selected LS1A manually prior to reading it.
    In V7 there is no Auto-Detect, you must select LS1A manually anyway.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  7. #17

    Default

    I almost always use V7.5 for everything since you cannot tune with V8. So I initially tried that, but it says that it has lost connection I tried with my Bench Harness and a complete engine harness on my Dyno neither works.

  8. #18
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,124

    Default

    Can you locate the V7 trace file(s) in the folder: \Documents\EFILive\V7\Bug Reports
    and send me all the files related to the LS1A attempts?

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  9. #19

    Default

    Well I take that back I just had an E38 randomly stop working in the middle of a Full Flash.

  10. #20
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,124

    Default

    If you can send me the relevant trace Files thenI can try and figure out what the problem is.
    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Public Release (Nov 2017)
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 12
    Last Post: December 16th, 2017, 05:53 AM
  2. Dec 2017, Beta Release 05
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: December 8th, 2017, 11:54 AM
  3. Public Release (Updated Oct 31, 2017)
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 6
    Last Post: November 1st, 2017, 08:30 AM
  4. Current Public Release (Oct 2017)
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: October 25th, 2017, 03:55 PM
  5. Oct 2017, Release Candidate 4 (AKA Public Release)
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 11
    Last Post: October 23rd, 2017, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •