Results 1 to 3 of 3

Thread: efi licence without autocal connected

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    14

    Default efi licence without autocal connected

    I have a valid licence I have had my v2 connected in the past. I keep it at the shop and do tuning from house. I can't get my software to come out of demo mode even though i have my licence in the box and in the license text. Does anyone know how to fix?

  2. #2
    Lifetime Member ChipsByAl's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    596

    Default

    Make sure the date is correct
    Al
    "Trash that carb and get Injected!"

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    14

    Default

    I copied from web page does it check with server how does it know when license is correct?

Similar Threads

  1. Efi autocal file now found
    By skater411 in forum AutoCal
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 2019, 12:48 PM
  2. EFI autoCAL ECM flash failure
    By EngiNERD in forum AutoCal
    Replies: 14
    Last Post: April 6th, 2017, 03:26 AM
  3. Autocal flashing when connected to PC
    By GMC-2002-Dmax in forum AutoCal
    Replies: 2
    Last Post: May 8th, 2014, 12:48 PM
  4. Efi Live Tuner Not Staying Connected
    By lmn8636 in forum FlashScan V2
    Replies: 4
    Last Post: July 12th, 2013, 03:46 PM
  5. licence ??
    By 2004gmc in forum General
    Replies: 3
    Last Post: March 22nd, 2009, 07:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •