Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: February 2021, V8.3.5 Beta 2

  1. #11
    Lifetime Member minytrker's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,322

    Default

    Quote Originally Posted by Blacky View Post
    Yes, you can open/save individual map files or copy/paste individual maps using these options:
    Use Right-Click -> Map Properties (Shift+F6) to display the Map property editor.

    Attachment 23665

    You can even copy maps from V7 to V8 using the [Copy for V8] button, then just click the [Paste] button in V8 to paste the map from V7.

    Attachment 23664


    Regards
    Paul

    I made a post about weeks ago and wasnt told anything. I havent used V8 because I wasnt going to spend all the time to remake everything from scratch since I dont use efi very much anymore.

  2. #12
    Lifetime Member Chuck CoW's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    470

    Smile Some of us are having a problem with this.....

    Quote Originally Posted by Blacky View Post
    I know you like V7, but it is time to take it out the back and shoot it
    Regards
    Paul
    Some of us are having a problem with this.....

    At least I know I'm not alone....

    Chuck CoW
    CoW BOOSTER! Electronic Throttle Enhancement.

    - CLICK HERE NOW FOR MORE INFORMATION! -

    VARARAM, EDELBROCK, AMERICAN RACING HEADERS, BAER BRAKES, BORLA, EFI Live, Magnuson,
    COMP Cams, PROCHARGER, PRO TORQUE, PHADT Racing, INNOVATORS WEST, and more.



  3. #13
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,264

    Default

    Quote Originally Posted by minytrker View Post
    I made a post about weeks ago and wasnt told anything. I havent used V8 because I wasnt going to spend all the time to remake everything from scratch since I dont use efi very much anymore.
    Sorry, I don't see every post. If there's something that you don't get an answer for - just PM me (or Joecar or GMPX or Tordne) with a link to the thread.
    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  4. #14
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,264

    Default

    Quote Originally Posted by Chuck CoW View Post
    Some of us are having a problem with this.....

    At least I know I'm not alone....

    Chuck CoW
    V7 will still keep working. But there won't be anymore development or new features for V7.
    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  5. #15
    Lifetime Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,796

    Default

    Quote Originally Posted by Blacky View Post
    I know you like V7, but it is time to take it out the back and shoot it
    Regards
    Paul
    V8 is more powerful. No doubt about it. But V7 is the standard which I judge any other software to be honest.
    V7 has something in the charts that makes it so easy to spot changes and anything happen.

    Although lately I haven't used V7 Scanner in a couple of months, and you apparently fixed a bug with the calc pids which i am happy for. I have added almost all the custom parameters I need. I have been moving away. But it still shares a big place in my tooner heart. I mean, we've been using it for 10 years now?
    "All that is needed for the triumph of evil is that good men do nothing..."

  6. #16
    Lifetime Member wesam's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    652

    Default

    It seems the copy/past and multiply with labels is not working wjen used in V8 scanner and V8 editor
    if I paste and multiply with label the data I copied from V8 scanner in the V7.5 editor it will show "Cant find any matching col/row labels, no data has been pasted"
    So it seems there is something wrong with the V8 scanner or the way I define the rows and columns

    second issue I will attach photos for the buttons was available in V7.5 but not in V8 in the DTC and many tables like speed limiter Click image for larger version. 

Name:	DTC 7.5.jpg 
Views:	7 
Size:	142.5 KB 
ID:	23681Click image for larger version. 

Name:	8.jpg 
Views:	5 
Size:	98.7 KB 
ID:	23682Click image for larger version. 

Name:	7.5.jpg 
Views:	7 
Size:	79.4 KB 
ID:	23683Click image for larger version. 

Name:	DTC 8.jpg 
Views:	5 
Size:	99.2 KB 
ID:	23684
    EFILive Tuner

  7. #17
    Lifetime Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,796

    Default

    You need to set the column value as "Value". Otherwise it won't paste.
    "All that is needed for the triumph of evil is that good men do nothing..."

  8. #18
    Lifetime Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,796

    Default

    On the buttons. Just click on top of them. it will work
    "All that is needed for the triumph of evil is that good men do nothing..."

  9. #19
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,264

    Default

    Enumerated values (i.e. text based values) are implemented in V8 as drop-down lists.
    You can click on the cell to drop down the list and select the value using the mouse, like this:
    Click image for larger version. 

Name:	enum.png 
Views:	5 
Size:	31.0 KB 
ID:	23688

    Or you can press the first letter of the enumerated value to select that value. If multiple values have the same starting letter, keep pressing that letter to cycle through all values that start with that letter.

    If you want to change, multiple enumerated values at the same time, select all the ones you want to change (you can select disjointed groups by holding the CTRL key and clicking each individual cell, or contiguous ranges by holding the SHIFT key). then click on the focused cell (the one with the dark blue background) to drop down the list and select the value. All selected cells' (that have the same enumerated options) will be updated.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. January 2021, V8.3.4 Beta 1
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 9
    Last Post: 1 Week Ago, 04:59 PM
  2. February 26th 2011 release candidate 1
    By Blacky in forum Software Updates and Installation Help
    Replies: 15
    Last Post: March 4th, 2011, 08:55 AM
  3. Why is BBL not out of beta? Or is it out of beta?
    By Highlander in forum Black Box Logging
    Replies: 0
    Last Post: June 9th, 2009, 06:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •