Results 1 to 1 of 1

Thread: NOX Sensors Stuck at 0

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    1

    Default NOX Sensors Stuck at 0

    Recently started tuning my emissions equipped 16 LML. I have been experiencing a reduced power with no codes for a split second after accelerating from a stop. Truck loses all power, check engine light flashes, and I then lay off the throttle. As soon as I get back on the throttle, power is there and the truck can drive off. This is the first time ive been able to log it. It looks like the NOX sensors zeroed out and never returned till I was a quarter mile down the road. Have you guys seen this before? Am I blocking these sensors with soot? I assume since they were reading 0 for so long thats why my soot accumulated so quickly. Attached is a log from when it happened. Thank you for the help!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Woody35; July 2nd, 2022 at 08:48 AM.

Similar Threads

  1. Hopelessly stuck
    By critter in forum FlashScan V2
    Replies: 14
    Last Post: December 5th, 2017, 07:12 AM
  2. Injector Stuck????
    By TravisF in forum Duramax LB7
    Replies: 2
    Last Post: May 5th, 2017, 07:22 PM
  3. Setting rear O2 sensors to act as bank 1 (primary) O2 sensors
    By T34418L31 in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 1
    Last Post: November 6th, 2010, 03:59 PM
  4. stuck in 3rd??????
    By drdarthinvader in forum 4speed RWD/FWD Transmission Tuning (incl T42)
    Replies: 2
    Last Post: February 8th, 2009, 02:10 AM
  5. V2 stuck in reboot after 2.05.10 FW
    By Treurentner in forum FlashScan V2 BB Logging
    Replies: 21
    Last Post: December 3rd, 2007, 09:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •