Results 1 to 2 of 2

Thread: V3 Serial Port Pinout

  1. #1
    Lifetime Member Tre-Cool's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    874

    Default V3 Serial Port Pinout

    Got my new V3, but didn't realize it doesn't come with the serial adapter cable like the old v2's did. so was going to make 1 up, since i have the molex plugs already.

    From looking at the pictures for the pre-made cable, it's only going to be top 3 wires for the tx,rx,gnd. I could obviously trial and error it, till i get it working as 1 end will have a deutsch connector to wideband, so i can just move the wires.

    But if you can provide the pinout, it'll save me a few minutes when i make the cable up.

    Cheers

  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28,298

Similar Threads

  1. serial port failure/repair
    By TrendSetter in forum FlashScan V2
    Replies: 4
    Last Post: July 24th, 2016, 10:14 AM
  2. FSV2 to LC-1 via serial port.
    By Hib Halverson in forum FlashScan V2
    Replies: 27
    Last Post: August 18th, 2015, 04:01 PM
  3. serial port cable that goes to v2
    By articSS in forum FlashScan V2
    Replies: 26
    Last Post: August 19th, 2014, 12:57 PM
  4. New LM2 without serial port?
    By Protec in forum External A/D inputs
    Replies: 20
    Last Post: September 7th, 2012, 01:45 PM
  5. Serial Port Pin Outs
    By Tre-Cool in forum FlashScan V2
    Replies: 6
    Last Post: September 21st, 2011, 11:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •