Results 1 to 3 of 3

Thread: Changing Axis Labels

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    90

    Default Changing Axis Labels

    Is there a way to change the Column Axis Labels in Virtual Torque VTMAP on an E92 controller? It is greyed out and stops at 100kPa and I'd like to extend it out further since this application is boosted.[ATTACH=CONFIG]24488
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	VTMAP.png 
Views:	42 
Size:	140.9 KB 
ID:	24488  

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    90

    Default

    After a little more digging I found what I was looking for.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    131

    Default

    Hiya,
    If it is easy enough for a short post, please reply or PM. I glanced at the e78 4 cyl turbo stuff vs the e78 v8 stuff and it appeared the X/Y could be altered as well.

Similar Threads

  1. Can't past labels
    By pavetim in forum General
    Replies: 2
    Last Post: January 10th, 2021, 06:15 PM
  2. B6612 Labels verification
    By wesam in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 2
    Last Post: April 13th, 2018, 02:57 AM
  3. changing table axis
    By Gregs in forum General
    Replies: 4
    Last Post: September 9th, 2010, 12:37 PM
  4. Map Kpa Labels For 2bar
    By MN C5 in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 16
    Last Post: August 7th, 2005, 03:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •