Results 1 to 6 of 6

Thread: Changing Units in Tables

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    196

    Default Changing Units in Tables

    I was setting up to do some AutoVE tuning and was wondering how you go about changing the units the tables are in for PE and Commanded Fuel from EQ to AFR. The top of the tool bar under Edit shows 'Configure Display Units' but when I open it I can't make any changes to the table I want. I'd like to change the precision from 1 to 2 decimals as well.

    Thanks,


  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    In the tune tool, close your tune file, and go Edit->Configure Display Units and then look here (last item): showpost.php?p=27274&postcount=1

  3. #3
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,752

    Default

    Quote Originally Posted by VetPet
    I was setting up to do some AutoVE tuning and was wondering how you go about changing the units the tables are in for PE and Commanded Fuel from EQ to AFR. The top of the tool bar under Edit shows 'Configure Display Units' but when I open it I can't make any changes to the table I want. I'd like to change the precision from 1 to 2 decimals as well.

    Thanks,

    Do you mean that you can't see the table you want to change...?
    Which table is it...?

    Oh, if it's PE and OLFA, go Edit->Properties and in the middle of the first tab is AFR/EQ/Lambda.

    Joe

  4. #4
    Unknown Zone TAQuickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,940

    Default

    For decimal precision, (in the tune tool)there is a tool bar icon with +0.000 and -0.000 (or very similar to that) in the lower right hand section of the tool bar. Click'm and it will change the decimal resolution.

  5. #5

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    196

    Default

    Hey Guys, thanks for the help. Hoping to get my BEN's dialed in this weekend and complete the autoVE tuning.


Similar Threads

  1. Changing units from KPH to MPH 2010 camaro EFI Live
    By 2010 Bumblebee in forum E37, E38 & E67 PFI ECM's
    Replies: 5
    Last Post: May 4th, 2010, 08:43 AM
  2. Changing all vane tables equally...
    By LBZoom in forum Duramax 06 LLY / 06+ LBZ & LMM
    Replies: 8
    Last Post: April 19th, 2009, 10:31 AM
  3. Changing units with 7.5?
    By PRAY in forum Gen III V8 Specific
    Replies: 2
    Last Post: September 22nd, 2008, 01:15 AM
  4. Which MAP Units do you prefer?
    By Blacky in forum Lounge
    Replies: 13
    Last Post: May 1st, 2007, 07:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •