Results 1 to 3 of 3

Thread: vin miss match

  1. #1
    Lifetime Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    358

    Default vin miss match

    has any one gotten the vin doesnt match log and tune files when you know they do also was doing a tune flash and lost conection though i toated it lucky it hadny got far and it saved it

  2. #2
    Forum tyhee Site Admin GMPX's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    12,805

    Default

    The VIN mismatch will only come up if the VIN in the log (or currently connected vehicle) and the tune file don't match.
    I'm not saying you are not seeing what you are seeing, but I would suggest double check the VIN in the file compared to the log.

    Edit - Is this an LBZ?

    Cheers,
    Ross
    Need official EFILive help, please go here.
    For tuning support please post your questions on this forum (or other auto forums).
    Sorry if I don't respond to your PM, don't take it personal.


  3. #3
    Lifetime Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    358

    Default

    yes it was a lbz it also had a problem reflashing has a lost conection but after 2 retrys it went though that was last week.this week end i turned it down other tune was killing trans sliping like crazy.went to reflash and said was done when i knew it wasnt because the bar graf never counted down and only took like 3 secs. then got a pcm is in unknow state wouldnt take the tune so i tryed the one that was in it same thing pcms in unknow state and wouldnt go though after trying every thing like rebooting the computer,unpluging the obd 2 contector and 10 tryes it worked,so after that i had a 50hp tune got brave and tryed it went right in,did some logs they came up matching vin ok every thing worked out ok just some scares. i just wanted to give some feed back so you know if others have a problem. i do know the logs match the truck last week because that i just did them and i had that pcm file open thanks rich

Similar Threads

  1. Another lc1 question.. afr doesn't match on v2
    By picnic_george in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 32
    Last Post: May 14th, 2010, 06:47 AM
  2. Car started running rich and miss firing
    By Darkness in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 25
    Last Post: January 12th, 2007, 03:11 PM
  3. Main VE doesn't match MAP.SAE
    By LSs1Power in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 10
    Last Post: January 3rd, 2007, 02:11 PM
  4. Main VE doesn't match MAP.SAE
    By LSs1Power in forum FlashScan V2
    Replies: 3
    Last Post: January 3rd, 2007, 07:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •