Results 1 to 3 of 3

Thread: PID Problem w/BBB - Asked by Cougar 281 (FRPDES problem)

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    95

    Question PID Problem w/BBB - Asked by Cougar 281 (FRPDES problem)

    Here's the post from the black box loggin section, Cougar281 asked this and it didnt get answered before it was locked:

    Ok, to expand on my previous post regarding LLY issues, LBZ doesn't either. If I try to display data (After selecting a vehicle), I got:

    Unsupported PID
    _____________
    Node: ECM
    PID: FRPDES
    is not supported,
    please de-select it.

    so I removed it from the ini. Now I get:

    Unsupported PID
    _____________
    Node: ECM
    PID:
    is not supported,
    please de-select it.


    Edit: Also, it seems like copying files to the FS is MUCH slower than before.


    -----

    I'm getting the same error on my 2007 LBZ Auto truck.
    Please, help?

  2. #2
    Lifetime Member Cougar281's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    820

    Default

    I found that one by experimenting on the bench with my LBZ ECM. LS1 works though....

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    95

    Default

    Yeah i plugged in in my truck, and then it spit out that. So i searched here for frpdes and found your post and then made this thread.

Similar Threads

  1. E38 problem
    By KINTARO in forum E37, E38 & E67 PFI ECM's
    Replies: 5
    Last Post: March 23rd, 2009, 03:27 PM
  2. Another problem with DSP 5...HELP!!!
    By LBZoom in forum Duramax LB7
    Replies: 16
    Last Post: March 21st, 2009, 02:48 AM
  3. Pic of my Twin turbo Chevelle you asked about.
    By nitrorocket in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 6
    Last Post: October 11th, 2005, 10:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •