Results 1 to 9 of 9

Thread: conflicting flashscan license stuff

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    26

    Default conflicting flashscan license stuff

    ok so when i try to register flash scan via the tuning tool it keeps giving me the " this device is scan only....." when the registration should be for flash and tune Comercial.

  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,798

    Default

    BROKE, welcome...

    I pm'd Tech Support.

  3. #3
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,123

    Default

    If you purchased a Scan and Tune but received a Scan Only unit by mistake, it can be upgraded via an activation code to a full San and Tune unit.

    Please send your serial number to me at paul@efilive.com and also let me know where you purchased the unit (through EFILive's web site or from an EFILive reseller).

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    26

    Default

    awsome, thank you. This is getting to be very frustrating.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    26

    Default

    or forgot to mention, i believe it was purchased through moates.net

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    26

    Default

    i emailed the info, let me know what i can do to get this resolved

  7. #7
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,123

    Default

    Quote Originally Posted by BROKE View Post
    i emailed the info, let me know what i can do to get this resolved
    I did not see the email it was caught by my spam filter. I just went looking for it and found it. I'll get back to you asap.

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  8. #8
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,123

    Default

    I have emailed your license details and install instructions.
    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    26

    Default

    i tried re putting in my license stuff but i still get this

    "The attached device is a Scan only device and cannot be used for re flashing. So no PCM licenses are displayed here."

    i sent you a screen shot of it.

Similar Threads

  1. EFILIVE conflicting with BANKS PDA...?
    By BJJ-DURAMAX in forum Duramax 06 LLY / 06+ LBZ & LMM
    Replies: 6
    Last Post: May 4th, 2010, 10:43 AM
  2. DPF Stuff
    By pushed2dmax in forum Duramax 06 LLY / 06+ LBZ & LMM
    Replies: 22
    Last Post: November 21st, 2007, 01:49 PM
  3. Flashscan has license avail. but won't let me license PCM
    By Wasted Income in forum Purchase and Shipping
    Replies: 1
    Last Post: April 6th, 2007, 09:25 AM
  4. Conflicting info on idle air flow
    By johnsZ06 in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 7
    Last Post: January 23rd, 2006, 01:33 AM
  5. New FlashScan V7 can't license PCM! Help!
    By ArKay99 in forum General (Petrol, Gas, Ethanol)
    Replies: 8
    Last Post: January 20th, 2005, 02:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •