Results 1 to 4 of 4

Thread: V1 won't connect

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2

    Default V1 won't connect

    My V1 worked great for a couple of months, then it wouldn't light up the leds I replaced the usb connector witch was bad. Now the leds will cycle but will not be recognized by windows as a flashscan. It says USB Device not recognized.
    I tried to do the mprog that doesn't even see any devices. What should I do or where can I send this to get fixed. Thanks

  2. #2
    Joe (Moderator) joecar's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28,403

    Default

    Chrisr, welcome to the forum...

    How did you replace the USB connector...?

  3. #3
    EFILive Developer Site Admin Blacky's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9,496

    Default

    You can return the V1 to Ira at Fish Tuning - details on our resellers web page here: http://www.efilive.com/reseller.aspx#fishTuning

    Regards
    Paul
    Before asking for help, please read this.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2

    Default

    Thanks for the help.

Similar Threads

  1. can not connect
    By Jetmech in forum General (Diesel)
    Replies: 10
    Last Post: November 29th, 2010, 08:31 AM
  2. Help please trying to connect
    By 5.7senator in forum EFILive V4
    Replies: 2
    Last Post: November 21st, 2009, 10:02 AM
  3. Can't connect to RR fix
    By DrX in forum RoadRunner Real-Time PCM Emulator
    Replies: 6
    Last Post: September 26th, 2009, 12:31 PM
  4. cant connect
    By mickkk in forum Duramax LLY
    Replies: 9
    Last Post: December 21st, 2006, 09:40 AM
  5. HELP: Can't Connect
    By tdzee in forum Tips and tricks
    Replies: 7
    Last Post: May 26th, 2005, 12:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •